Zboruri și Bucureşti

preţuri din 32 €
02 iun 09 iun Plecare
Bilete de avion din
România
și
Bucureşti
Cluj-Napoca
26 iun (mar)
WizzAir
Zbor direct
Bucureşti
03 iul (mar)
WizzAir
Zbor direct
32 €
Cluj-Napoca
26 iun (mar)
WizzAir
Zbor direct
Bucureşti
05 iul (joi)
WizzAir
Zbor direct
32 €
Cluj-Napoca
02 aug (joi)
WizzAir
Zbor direct
Bucureşti
06 aug (lun)
WizzAir
Zbor direct
32 €
Timisoara
12 iun (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
13 iun (mie)
Ryanair
Zbor direct
35 €
Timisoara
12 iun (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
19 iun (mar)
Ryanair
Zbor direct
35 €
Gardienii Prețurilor
Nu-ţi irosi timpul.
Lasă ofertele să vină la tine.
{{alert.msg}}

Ghid rapid - zbor și Bucureşti

Redescoperă Bucureștiul cu companiile low-cost

Bucharest

Dacă ești din România sau Republica Moldova, de câte ori ai vizitat Bucureștiul și ai spus că e frumos? Poate că locuitorii de pe partea stângă a Prutului n-au posibilitatea să viziteze București foarte des, dar ce spun cei din România, sau chiar bucureștenii? De câte ori aceștia au pornit într-o excursie prin București pentru a admira atracțiile turistice de acolo? Indiferent de care n-ar fi răspunsurile, noi îți recomandăm să cumperi un bilet low-cost de la Blue Air sau TAROM, care sunt avia companii din România, ceea ce explică dorința românilor față de călătorii, zbor și odihnă. Alte companii low-cost de care ai putea beneficia pentru a zbura la București sunt WizzAir și Ryainair, două companii low-cost ungare, ceea ce demonstrează că și vecinii românilor sunt entuziasmați de zboruri la prețuri accesibile spre Bucureşti.

Cu ajutorul acestor agenții de zbor ieftine ți-ai putea procura biletul low-cost și zbura chiar în interiorul țării tale. Dacă ești român, ai putea cerceta site-urile de bilete de avion ieftine, precum FlyHacks, momondo.ro, avion.ro, esky.ro, și altele pentru a prinde cele mai tari promoții de bilete ieftine către orice destinație de pe teritoriul României. Sunt sigură că puțini din București au vizitat Timișoara ori oricare alt oraș mai îndepărtat, iar asta este un motiv foarte întemeiat să-ți faci bagajele și să mergi la drum. Procurând un bilet de avion ieftin de la o agenție de zbor low-cost, te asiguri că vei avea bani de buzunar pe care-i vei putea cheltui pe plăcerile tale. Bucureștiul este un oraș foarte frumos cu o istorie bogată. Toate întâmplările istorice și-au lăsat amprenta pe arhitectura orașului, cultura poporului și ideile oamenilor. Cumpără-ți biletul low-cost către București și admiră următoarele atracții turistice pe care ți le propunem să le vizitezi.

Aprofundează-te în tainele Bucureștiului cu noile oferte low-cost

Abonează-te la un site de bilete iefine de zbor, precum FlyHacks, avion.ro, momondo.ro, esky.ro și beneficiezi mereu de reduceri și promoții la bilete de avion. Fii mereu informat și prinde ofertele de bilete low-cost primul.

Știai că poți beneficia de un tur gratuit al orașului în fiecare zi? Turul ține 2 ore, și deseori la start se întâlnesc turiști din țări străine sau chiar și români din alte orașe, și de ce nu, bucureșteni. Turul este ținut în limba engleză și include cele mai interesante atracții turistice ale orașului. Eşti interesat de un tur de acest fel? Atunci cumpără-ţi un bilet de avion spre Bucureşti chiar acum. Unele dintre cele mai importante obiective turistice sunt:

Palatul Parlamentului, o clădire impozantă care măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălţime, şi 92 m sub pământ. Are 12 nivele la suprafaţă şi alte 8 subterane. Acesta avea denumirea de Casa Poporului înainte de revoluție. Tot înainte de revoluție, acest palat maiestuos a fost reședința dictatorului Nicolae Ceaușescu. Efectuează un zbor ieftin spre Bucureşti şi descoperă clădirea unde, în zilele noastre, se adoptă legi. Această clădire este într-atât de gigantică, încât în urmă cu câțiva ani echipa Top Gear s-au „plimbat” prin subsolul palatului cu 3 mașini sportive de lux decapotabile. Aceștia au petrecut aproape o zi întreagă „jucându-se” cu „mașinuțele” prin subsolul acestui palat maiestuos. Ai putea și tu să-ți iei un bilet low-cost de la Blue Air, Ryanair, Wizzair sau TAROM și să ajungi să vezi această clădire formidabilă, mărimile căreia te fac să te simți ca o furnicuță.

Hanul Manuc (sau Hanul lui Manuc), este un important monument istoric și atracție turistică. Această clădire veche este foarte mare, incluzând multe camere pentru oaspeți, camere pentru servitori, un subsol foarte încăpător pentru provizii, și un tunel. Hanul a fost întemeiat în perioada ocupației Otomane de către Manuc Bei. Dacă doreşti să descoperi secretele oamenilor care au trecut prin acest han de-a lungul existenţei sale, nu ezita să-ţi rezervi un bilet de avion spre Bucureşti. Te poți opri și tu acolo pentru o bună masă sau chiar poți înnopta la Hanul lui Manuc, admirând acea priveliște minunată și simţi izul istoric pe care îl oferă. Cumpără-ţi biletul low-cost către București de la una dintre agențiile de bilete de avion ieftine pentru o experiență cât mai plăcută.

Parcul Herăstrău sau Parcul Naţional Carol al II-lea este cel mai mare parc din București. Acesta a fost construit în 1936 pe malul Lacului Herăstrău și, în prezent, acesta are o suprafață de aproximativ 110 hectare. Parcul se află lângă Arcul de Triumf, un monument arhitectural de excepție care te lasă perplex de la măreția acesteia. Dacă eşti dornic să explorezi arhitectura românească, profită de bilete low-cost spre Bucureşti. Parcul este foarte frumos, o oază de liniște într-un oraș aglomerat. Parcul mai este dotat cu izvorașe de apă potabilă care sunt foarte căutate în timpul verii. Apa cristalină te hidratează și te încarcă cu energie pentru a putea traversa întregul parc în lung și-n lat. Nu îndrăzni să scapi o asemenea frumusețe din vizorul tău. Rezervă biletele ieftine de avion acum de pe FlyHacks, esky.ro, momondo.ro, avion.ro și vino la București pentru o călătorie de vis.

Biblioteca Centrală Universitară București este un important monument istoric și o mare atracție turistică pentru persoanele însetate de cunoștințe. Biblioteca dispune de o largă gamă de manuscrise ale personalităților notorii din cultură. Deși biblioteca a fost incendiată și o parte a acestor cărți rare a fost distrusă, aceasta a fost restabilită cu ajutorul UNESCO și acum fiecare entuziast se poate bucura de măreția acestei clădiri. Accesează site-urile de bilete ieftine de avion și cumpără bilete low-cost către București.

Caută biletele ieftine de avion către București și beneficiază de o vacanță spectaculară

Se știe că persoanele unei țări preferă să viziteze alte țări, prin urmare cunoscând țările care îl înconjoară mai bine decât țara în care se află. Dar totul ar trebui să fie invers. Întâi vizitează-ți țara de baștină și după aceea începe a călători prin alte țări. Cu această ocazie, compania low-cost Ryanair este alături pentru a oferi zboruri către toate punctele din România. Acum, într-un timp redus poți ajunge din Iași la București sau din București la Timișoara, ori poți alege oricare alte destinații. Nu ezita să cunoști țara în care locuiești, mai ales când este atât de frumoasă și mulți turiști sunt atrași de farmecele ei iarna şi vara. Poți străbate munții Carpați, sau poți merge cu mașina pe șoseaua Transfăgărășan, orice opțiune îți garantează emoții pozitive care te vor încărca cu energie și-ți vor da puteri să mergi înainte, să continui, să vizitezi noi locații și să-ți îmbogățești portofoliul de locuri vizitate.

Nu uita de companiile low-cost care stau la dispoziția ta pentru a putea călători în voie. De banii economisiți pe bilete, poți cumpăra încă un bilet low-cost pentru un prieten, pentru a fi împreună în această călătorie a vieții. Accesează site-urile de bilete ieftine de avion, inclusiv FlyHacks, avion.ro, esky.ro, momondo.ro, sau site-urile companiilor de zbor low-cost, precum WizzAir, TAROM, Blue Air, Ryanair, și rezervă biletele low-cost către București, sau mergi la cea mai apropiată agenție de bilete de zbor ieftine și cumpără biletul low-cost care te va duce într-o poveste pe care nu o vei uita niciodată.

Flyhacks - intotdeauna cel mai buna oferta de zbor spre Bucuresti

Bilete de avion ieftine spre Bucuresti costa de la si zboru dureaza numai de ajuns acolo.

Alegeti una dintre urmatorii companie aeriana, care zboara catre Bucuresti:

Puteti zbura spre Bucuresti din orasele urmatoari:

De asemenea puteti zbura spre Bucuresti din tarile urmatoarie: