Zboruri și China

preţuri din 425 €
02 iun 09 iun Plecare
Bilete de avion din
România
și
China
Bucureşti
05 iun (mar)
Xiamen Air
Dalian
10 iun (dum)
Xiamen Air
425 €
Bucureşti
06 iun (mie)
Xiamen Air
Shanghai
11 iun (lun)
Xiamen Air
425 €
Bucureşti
07 iun (joi)
Xiamen Air
Shanghai
10 iun (dum)
Xiamen Air
425 €
Bucureşti
07 iun (joi)
Xiamen Air
Shanghai
11 iun (lun)
Xiamen Air
425 €
Bucureşti
07 iun (joi)
Xiamen Air
Shanghai
17 iun (dum)
Xiamen Air
425 €
Gardienii Prețurilor
Nu-ţi irosi timpul.
Lasă ofertele să vină la tine.
{{alert.msg}}

Ghid rapid - zbor și China

Bilete de avion ieftine spre China - locul de origine a luptătorilor de teracotă

China

Un zbor cu avionul spre China este cel mai bun cadou pe care ți-l poți face după un an greu de muncă. Când îți dorești să pleci într-o călătorie cu avionul, un lucru chibzuit este să folosești un motor de căutare pentru bilete de avion.

FlyHacks este un motor de căutare ce cuprinde multe companii de bilete de avion low cost spre China. Aici poți căuta bilete de avion către o țară, și nu neapărat către un oraș. Acest lucru este util atunci când vrei să călătorești într-o țară, dar nu ești decis în privinţa orașului.

Înainte de a cumpăra un bilet de avion, e bine să afli mai multe despre China

China este a treia țară ca mărime din lume, după Canada și Rusia. Este situată în partea de est a Asiei, mărginită la est de Oceanul Pacific. Urmărește cursele low cost spre capitala Chinei – Beijing, cel mai important centru comercial, cultural, politic și educațional. Beijing, deși este unul dintre orașele antice ale Chinei, în prezent se află în topul celor mai dezvoltate orașe din lume, cu numeroase clădiri zgârâie-nori și cu centre comerciale imense, aglomerate.

Dacă cauți prin intermediul unui motor de căutare bilete de avion spre China, acesta îți va oferi cele mai bune bilete de avion și zboruri ieftine, precum și zboruri low-cost care vor fi disponibile la momentul căutării către oricare oraș din China. Îți planifici vacanța în China? Găsește zboruri charter sau zboruri last minute către orice destinație. Skyscanner va afişa pentru tine toate ofertele disponibile de zboruri spre China sau zboruri ieftine spre Beijing prin consultarea a peste 250 de site-uri de călătorii și companii aeriene cu scopul de a găsi cel mai bun și cel mai ieftin bilet de avion spre China.

Tarom, Wizz Air, Blue Air şi Ryanair efectuează zboruri către China

Se apropie momentul când vei căuta bilete de avion, şi anume odată cu venirea perioadei concediilor. Desigur , vei căuta o destinație pe care nu ai mai vizitat-o. Companiile aeriene introduc în fiecare sezon curse de avion noi și zboruri suplimentare, inclusiv spre China. Prinde oferte la cursele de avion București - Beijing, deoarece acum cu Ryanair poți să ajungi ușor în China.

Cum ajungi cu avionul în China

Avionul este cea mai rapidă cale de a ajunge în unul dintre orașele Chinei. Dacă încă nu ți-ai luat bilete de avion pentru a călători în China, FLyHacks te poate ajuta să gasești cele mai bune oferte de zboruri. Dacă însă nu te-ai hotărît încă unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diferite destinații.

Te gândești la un bilet de avion spre China? În China, avionul tău ar putea ateriza pe unul dintre cele 20 de aeroporturi internaționale. Cel mai important aeroport, situat în capitala Beijing, Beijing Capital International Airport, se află la 25 km distanță de Piața Tiananmen. 66 de companii aeriene operează zboruri de pe acest aeroport cu 88 destinații interne și 69 destinații internaționale. Al doilea după mărime aeroport internațional, Chongqing Jiangbei International Airport (CKG) se situează la 21km depărtare de orașul Chongqing, în Lianglu. Aeroportul face legături dintre zborurile a 50 destinații interne și patru destinații internaționale. Deci, dacă vrei să zbori spre China, cumpără acum bilet de avion ieftin și zboară unde vrei tu, fiindcă China, practic, în fiecare mare oraș de-al său are un aeroport. Zborurile către China rareori înregistrează întârzieri. În cazul în care vrei să ajungi de la București la Beijing, să știi că ai mai multe posibilități cu companiile cu zboruri internaționale europene,fie că ai mai întâi o cursă de avion spre Istanbul, fie că e zbori la Londra, zboruri care durează în medie 15 ore.

Orașe de vizitat după un zbor spre China

În primul rând, sigur că ar fi ideal să faci o rezervare de bilet de avion spre marele oraș Beijing. Simbolurile capitalei Chinei sunt: Piața Tiananmen, cea mai mare piață centrală din lume, şi Templul Raiului, cel mai mare complex pentru sacrificii din lume.

Nu trebuie uitat şi Zidul care Șoptește, unde un cuvânt rostit cu buzele lipite de perete pare că alunecă pe zid și poate fi auzit de persoanele situate în partea opusă. Pornește în căutarea unui bilet de avion direct din ţara ta, prinde cursele low cost România - China.

Contactează serviciul clienți al companiei tale aeriene și informează-te despre cursele de avion spre Shanghai, care este cel mai mare și mai dezvoltat oraș al Chinei și pare a fi alcătuit din trei orașe distincte: unul pur chinezesc, unul cu influențe franceze, iar altul cu influențe britanice. Nu rata șansa de a rezerva cel mai ieftin bilet de avion și profită de un zbor ieftin spre Shanghai pentru a vizita Templul lui Buddha, Orașul Vechi, Grădina Yuyuan și cartierul financiar Pudong, unde se află turnul de televiziune Oriental Pearl, care e al treilea cel mai înalt turn din lume, și Turnul Jinmao, al treilea zgârâie-nori ca mărime din lume.

Compania Ryanair este la dispoziția ta să îți ofere cele mai ieftine bilete la zboruri spre China pentru aventuri cu mult shopping. Shanghai este locul ideal pentru cumpărături, mai ales datorită posibilităților de târguire. Curse de avion zilnic aterizează în Hong Kong - o zonă administrativă și una dintre cele mai moderne și vizitate metropole din Asia.

Dacă visul tău este să simţi sub picioarele tale tărâmul chinezesc, urmărește acum activitatea companiei tale aeriene preferate și prinde promoțiile la bilete de avion către China. Cel mai impresionant obiectiv turistic din China îl reprezintă Zidul Chinezesc, una dintre cele mai grandioase construcțiii ale civilizației umane. Construcția acestuia a început în timpul dinastiei Ming, lungimea la care ajunge în zilele noastre fiind de 6700km. Marele Zid Chinezesc a fost înscris pe lista Patrimoniului Cultural Mondial în anul 1987.

Ți-ai dorit vreodată să vezi cu ochii tăi minunații urși panda? Dacă ai un bilet de avion spre China, vei avea o plăcere deosebită să vezi un urs panda, deoarece la doar 3 ore distanță de la capitala provinciei Sichuan se află cea mai mare rezervație de urși panda din China – rezervația naturală Wolong.

Fii la curent cu cursele de avion ieftine către China și vei vedea prima minune a lumii! Shilin, pădurea de piatră din sud-vestul Chinei, este un uimitor ansamblu de formațiuni calcaroase din provincia Yunnan.

Cum să alegi avantajos compania aeriană cu zboruri ieftine

Pentru început, alege între o companie low-cost și una full service. Evident că cea mai importantă diferență a fost mereu prețul biletelor de avion. Cât ține de securitate, normele de siguranță sunt identice atât pentru low-cost, cât și pentru companiile tradiționale.

Practic low-costul îți oferă un zbor direct din punctul A în punctul B, iar dacă ai nevoie de ceva – plătești și primești. Cele full service operează zboruri spre anumite destinații centrale și de acolo transportă călătorii spre alte destinații. Ca concluzie, low-cost reprezintă un concept mai nou în care este tendința de a mări numărul de zboruri, fiind o abordare avantajoasă de business.

Dacă visul tău este să descoperi ce au de ascuns orașele din China, urmărește zborurile companiei tale favorite pentru a fi la curent cu cursele low cost spre China, orarul de zboruri și, nu în ultimul rând, tarifele la bilete de avion spre această țară exotică.

Flyhacks - intotdeauna cel mai buna oferta de zbor spre China

Bilete de avion ieftine spre China costa de la si zboru dureaza numai de ajuns acolo.

Alegeti una dintre urmatorii companie aeriana, care zboara catre China:

Puteti zbura spre China din orasele urmatoari:

De asemenea puteti zbura spre China din tarile urmatoarie: