Zboruri și Madrid

preţuri din 60 €
02 iun 09 iun Plecare
Bilete de avion din
România
și
Madrid
Timisoara
19 iun (mar)
Ryanair
Madrid
20 iun (mie)
Ryanair
60 €
Timisoara
19 iun (mar)
Ryanair
Madrid
21 iun (joi)
Ryanair
73 €
Timisoara
19 iun (mar)
Ryanair
Madrid
24 iun (dum)
Ryanair
73 €
Timisoara
04 iun (lun)
Ryanair
Madrid
07 iun (joi)
Ryanair
75 €
Oradea
02 iun (sâm)
Ryanair
Madrid
08 iun (vin)
Ryanair
76 €
Gardienii Prețurilor
Nu-ţi irosi timpul.
Lasă ofertele să vină la tine.
{{alert.msg}}

Ghid rapid - zbor și Madrid

Bilete de avion spre Madrid – unul dintre cele mai vizitate oraşe ale Spaniei

Madrid

În cazul în care ţi-ai pus în gând să vizitezi Spania, trebuie să stabileşti din timp ce doreşti să faci şi să vezi, fiindcă Spania are o multitudine de atracţii şi activităţi să-ţi ofere. Începe-ţi explorarea din inima Spaniei – capitala sa, Madrid. Dacă vrei să simţi pulsul acestui oraş, fii bun şi rezervă bilete ieftine de avion spre Madrid. Madridul este o destinaţie perfectă pentru un weekend, deoarece anume Madridul este oraşul care niciodată nu doarme. Dacă vrei să ştii, multe persoane din Europa aleg capitala Spaniei pentru o escapadă plină de veselie şi emoţie. Te asigur că nu vei pierde timpul degeaba dacă vei rezerva bilete de avion spre Madrid. Madrid este nu doar capitala Spaniei, dar şi cel mai mare oraş al acestei ţări şi atrage anual atenţia a mii de turişti din toate colţurile lumii. De fapt, Madridul este al treilea cel mai mare oraş din Uniunea Europeană după Londra şi Berlin. Dacă eşti în căutarea unor momente de neuitat, ia-ţi bilete de avion low-cost spre Madrid.

Descoperă farmecul artei şi culturii spaniole cu bilete de avion ieftine spre Madrid

Probabil, vei fi surprins să afli că acest oraş spaniol găzduieşte 70 muzee, iar cele mai importante sunt localizate în Cartierul Vechi al Madridului. Dacă eşti pasionat de artă, vizitează Muzeul Prado, care este unul dintre cele mai mari galerii de artă din lume. Turul tău în acest minunat oraş va fi incomplet dacă omiţi din listă această atracţie. Cei care adoră arta şi cultura nu trebuie să ezite să rezerve bilete de avion de la Ryanair pentru a explora muzeele spectaculoase. Palatul Regal din Madrid este reşedinţa oficială a familiei regale a Spaniei, el fiind mai mult folosit pentru ceremonii de stat. Palatul are 3418 camere şi este cel mai mare palat regal din Europa. Construcţia acestuia datează din secolul al X-lea şi a fost iniţial o fortăreaţă. Dacă eşti dornic să cercetezi interiorul deschis pentru vizitatori, grăbeşte-te să faci rost de bilete de avion low-cost către Madrid. O călătorie spre acest oraş îţi va trezi amintiri minunate mai târziu. Caută acum bilete Bucureşti – Madrid.

Organizează un city break plin de acţiune cu bilete la Madrid

Poţi cât de cât cunoaşte mai bine Madridul dacă stai aici minimum 7-10 zile. Totuşi, dacă eşti tânăr şi vrei distracţie, capitala Spaniei ţi-o poate garanta. În primul rând, după ce ţi-ai băut cafeaua de dimineaţă, porneşte la shopping! Eşti pur şi simplu obligat să-ţi cumperi de aici măcar o pereche de pantofi, deoarece fabricile de încălţăminte din Madrid sunt unele dintre principalele producătoare din Spania. Profită de zboruri low-cost spre Madrid şi cumpără-ţi îmbăcăminte la modă la preţ avantajos de la punctele de vânzare din Chueca, Arquelles sau Salamanca. Găseşte-ţi un bilet de avion ieftin, iar pe restul banilor fă cumpărături.

Bilete de avion ieftine spre o viaţă de noapte nebună!

Viaţa de noapte din Madrid nu poate fi neglijată. O multitudine de cafenele, cluburi şi baruri aliniază străzile capitalei spaniole. Deşi e destul de aglomerat seara afară, nu va dificil să găseşti un loc unde să-ţi petreci seara. După orele 10, îndreaptă-te spre cartiere cum sunt Lavapies, Malasana sau Chueca, aici cele mai spectaculoase nopţi fiind cele de vineri până duminica. Beneficiază de bilete de avion ieftine spre Madrid de la Tarom, Blue Air sau Ryanair şi petrece o noapte în stil latino. Vizitează La Latina din inima oraşului după ora 11. Petrecerile stradale pline de tineret care iubeşte muzică bună te va ţine pe jar până în zorii zilei. Luna mai este îndeosebi recomandată pentru vizitarea serbărilor şi festivalurilor în aer liber. Distrează-te la maxim, vei avea timp să te odihneşti în avionul Madrid – Bucureşti.

Dacă ai flămânzit în timpul distracţiei, serveşte o cină delicioasă tradiţională în unul din barurile tapas. Cele mai des întâlnite ingrediente din bucătăria madrilenă sunt carnea, fel de fel de brânzeturi şi produsele făinoase. Comandă un „cocido” - tocană din cârnaţi şi năut, „gazpacho” - supă rece pe bază de sos de roşii, sau „patatas bravas” - cartofi sotaţi. Dacă vrei să guşti din toate aceste preparate cu un vin bun Rioja sau cu berea Mahou, îţi recomandăm să-ţi rezervi bilet de avion spre Madrid. În zilele noastre, este foarte simplu să faci acest lucru prin internet. Doar accesează site-urile companiilor aeriene low-cost sau a agenţiilor de turism locale, şi cumpără de acolo bilet de avion spre Madrid.

Fanii Real Madrid, faceţi rost chiar acum de bilete de avion Bucureşti – Madrid!

Fotbalul este în special popular în Madrid, datorită echipelor Real Madrid şi Atletico. Dacă eşti la Madrid şi urmează să aibă loc un meci al echipei tale favorite, nu ezita să cumperi bilete din timp pentru a urmări îndeaproape evoluţia renumiţilor jucători. Dacă nu sunt preconizate meciuri în viitorul apropiat, vizitează faimosul stadion Santiago Bernabeu pentru a te minuna de grandoarea lui. Acesta este deschis pentru vizitatori de la 10:00 până la 19:00 în fiecare zi, în afară de 25 decembrie şi 1 ianuarie. Profită de zborurile regulate Chişinău – Madrid şi vezi cum arată loja preşedintelui, vestiarele, tunelul jucătorilor, dar şi sala trofeelor din Santiago Bernabeu. Biletele de avion Chişinău – Madrid pot fi găsite online sau la cele mai apropiate agenţii de turism.

Spania este renumită, de asemenea, pentru corida – celebra luptă cu tauri. Este destul de greu să ajungi la una, de aceea vânzarea biletelor începe cu aproape un an înaintea evenimentului. Dacă visezi să participi la o luptă de acest fel, comandă din timp bilete de avion spre Madrid. Zboară Bucureşti – Madrid cu cele mai renumite companii aeriene low-cost.

Cum se circulă în capitală după ce ai ajuns cu avionul la Madrid

Probabil cel mai des folosit mijloc de transport în capitala Spaniei este metroul, pentru că el este confortabil, sigur şi rapid. Acesta se întinde pe 294 kilometri şi cuprinde 301 staţii. De asemenea, în oraş mai găseşti 170 linii de autobuz şi 10 linii de trenuri locale, care conectează centrul Madridului cu suburbiile. Foloseşte, întâi de toate, zborurile Ryanair pentru a ajunge la Madrid. Taxiurile aşteaptă în afara terminalelor zi şi noapte, şi sunt gata să te ducă la orice destinaţie. Doar fii previzibil şi stabileşte cu şoferul un preţ înainte de a începe călătoria. O maşină închiriată de tine îţi va oferi posibilitatea de a cerceta oraşul în propriul tău ritm şi a vizita satele şi oraşele din împrejur. Dacă ţi-am stârnit curiozitatea şi planifici să zbori la Madrid, nu uita de biletele de avion Bucureşti – Madrid.

De ce ai trebui să iei bilete de avion ieftine către Madrid

Sunt o mulţime de motive de ce ai trebui să vizitezi cel mai ademenitor oraş din lume. În timpul călătoriei tale fascinante la Madrid, nu te vei simţi nici un moment plictisit. Dar, de ce să nu zbori ieftin spre Madrid? Dacă nu cunoşti unde poţi beneficia de bilete ieftine de avion, foloseşte serviciile FlyHacks. Acest site va compara pentru tine diferite oferte de bilete de avion, din care vei putea alege cele mai avantajoase opţiuni pentru tine. Poţi ajunge la Madrid din Bucureşti sau Chişinău, oricare din aceste oraşe fiind aproape de tine. Rezervă bilete de avion de la Ryanair spre Madrid din timp pentru a economisi bani şi a profita de cea mai dorită vacanţă.

Flyhacks - intotdeauna cel mai buna oferta de zbor spre Madrid

Bilete de avion ieftine spre Madrid costa de la si zboru dureaza numai de ajuns acolo.

Alegeti una dintre urmatorii companie aeriana, care zboara catre Madrid:

Puteti zbura spre Madrid din orasele urmatoari:

De asemenea puteti zbura spre Madrid din tarile urmatoarie: